Contact

STRANDACTIEF Postadres en zakelijke gegevens:
Locatie: Strandpaviljoen Ahoi [No.19] Fahrenheitstraat 64
Boulevard Barnaart Strandafgang 19 2041 CJ Zandvoort
2041 KB Zandvoort aan Zee K.v.K. 52892794
BTW-nummer: NL 8506.51.918

 

B E R E I K B A A R H E I D
Strandactief organiseert zijn activiteiten bij strandafgang 19 in het strandvak van Strandpaviljoen Ahoi. Er mag met onze Strandtruck gereden worden over het gehele strand van Zandvoort

 

Trein
Strandacties en Strandpaviljoen Ahoi ligt op slechts 2 minuten lopen van het NS-station Zandvoort aan Zee. Via de hoofduitgang richting zee komt u bijna automatisch bij ons uit. Vanaf Amsterdam CS is er tweemaal per uur een rechtstreekse verbinding met Zandvoort. In de zomer rijdt er vanaf Haarlem CS elk kwartier een trein naar de badplaats.

 

De vertrektijden
Zandvoort – Haarlem – Amsterdam CS: 8 minuten over het hele uur en 8 minuten over het halve uur. De laatste trein vertrekt om 01.05 uur.
Vanaf Haarlem bent u in 10 minuten bij ons op locatie.

 

Routebeschrijving
Strandactief is gesitueerd bij strandafgang 19 aan de Boulevard Barnaart, postcode 2041 KB.
U vindt ons vlak bij de bocht ter hoogte van het (70 meter hoge) Best Western Palace Hotel.

 

 

Parkeren

Auto
Langs de Zandvoortse boulevards is er voldoende parkeergelegenheid. De dichtstbijzijnde ligt aan de voet van het Best Western Palace Hotel, waar het verhoogde parkeerterrein ruimte biedt aan nog eens 30 auto’s.

Er zijn 2 parkeerplaatsen voor mindervaliden op ca. 50 meter afstand beschikbaar.
Moeilijk ter been zijnde gasten mogen beneden bij het strandpaviljoen worden afgezet; er moet wel direct daarna op de boulevard geparkeerd worden.

 

(Tour)Bussen
Praktisch voor de deur van Strandactief en Strandpaviljoen Ahoi bevindt zich een parkeerplaats voor (vier) tourbussen. Zij kunnen daar gratis parkeren.


MENU