Schoolreisjes

 

Strandactief heeft jaren ervaring met het organiseren van een natuur-educatieve activiteiten. Deze zijn actief, creatief en educatief, perfect geschikt voor een schoolreisje voor uw leerlingen! Wij bieden deze activiteiten aan in verschillende prijscategorieën en combinaties. Zodat scholen en verenigingen met ieder budget een leuke dag bij ons kunnen beleven!

 

De activiteiten zijn te combineren met een gratis bezoek aan het Juttersmuzeeum om extra bewustwording bij uw leerlingen te creëren.

 

Naast een eigen locatie -Strandpaviljoen Ahoi- hebben wij de grootste speeltuin van het strand en springkussen naast ons paviljoen staan.

 

 

Strandtruck-arrangement,
met de keuze uit de volgende activiteiten:

 

Jutterstocht

 

Schatgraven

 

Garnalenvissen

 

Prijs per kind €13,00
Inclusief patat + kipnuggets + onbeperkt Limonade.

 

Een professioneel begeleidde activiteit met de duur van +- 1 uur per groep in de strandtruck. Te combineren met een gratis bezoek aan het Juttersmuzeeum te Zandvoort.
Maximaal 60 kinderen, minimaal 1 begeleider per 10 kinderen gratis en gewenst. 

 

 

Speeltuin-arrangement,
met de keuze uit de volgende arrangementen:

 

speeltuin

 

IJsje + Limonade
Prijs per kind €5,00

 

Patat + kipnuggets + Limonade
Prijs per kind €8,00

 

Een dagdeel (4,5 uur) spelen in de mooiste en grootste speeltuin van het strand van Zandvoort. Vanaf 30 tot 60 kinderen, minimaal 1 begeleider per 10 kinderen gratis en gewenst.

 

 

Compleet verzorgde dag,
een combinatie van meerdere activiteiten!

 

Jutterstocht/Garnalenvissen

 

Zandforten-wedstrijd

 

Speeltuin en Springkussen

 

Juttersmuzeeum

 

Piratenspelen

 

Prijs per kind €15,00
Inclusief patat + kipnuggets + onbeperkt Limonade

 

Een geheel verzorgde dag (minimaal 5 uur) met een combinatie van diverse activiteiten. Strandactief zet een duidelijk draaiboek in elkaar, het enige wat jullie mee moeten nemen is jullie gezelligheid en leergierigheid!

Professionele begeleiding van de activiteiten. Vanaf 60 kinderen, minimaal 1 begeleider per 10 kinderen gratis en gewenst.

 

*[De prijzen van bovenstaande activiteiten gelden alleen voor scholen, na- en voorschoolse opvang, verenigingen en sportclubs.] [Wanneer uw budget dit bedrag per kind niet toereikt is het bespreekbaar om de activiteit zonder eten en drinken bij ons te boeken.]


MENU